Suara Malaysia
ADVERTISEMENTShopee SaleShopee Sale
Monday, June 17, 2024
More
  ADVERTISEMENTShopee Sale
  HomeEntertainment Menangi Tiket Tayangan Eksklusif Filem DUNGEONS & DRAGONS : HONOR AMONG...

  [GIVEAWAY] Menangi Tiket Tayangan Eksklusif Filem DUNGEONS & DRAGONS : HONOR AMONG THIEVES

  -

  Shopee CNY Sale

  Adakah anda suka menonton filem pengembaraan yang lucu dan penuh aksi? maka ini adalah filem yang wajib anda tonton pada hujung bulan Mac ini, iaitu filem Dungeon & Dragons : Honor Among Thieves. Lakonan dari aktor-aktor yang hebat, antaranya Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant dan Regé-Jean Page serta ramai lagi.

  MURAI MY ingin memberikan peluang kepada anda untuk menjadi penonton pertama bagi filem DUNGEONS & DRAGONS yang bakal ditayangkan pada 30 Mac 2023. Kami berbesar hati untuk menghadiahkan kepada anda sepasang tiket untuk menyaksikan tayangan ekslusif filem ini pada 28 Mac 2023 di pawagam GSC MidValley Mall pada jam 8.30 malam.

  Caranya mudah, hanya ikuti langkah ini.

  2. Namakan 2 pelakon filem ini.

  3. Tag 1 orang yang anda ingin bawa menonton bersama.

  4. Tarikh peraduan dari 22-27 Mac 2023

  “Pemenang akan diumumkan pada 27 Mac”

  Sinopsis Ringkas

  Filem ini memaparkan kisah tentang pencuri yang kacak menawan (Chris Pine) dan sekumpulan pengembara yang melakukan rompakan epik untuk mendapatkan semula peninggalan yang hilang terdahulu, akan tetapi keadaan menjadi lebih buruk apabila mereka bertembung dengan orang yang salah. Filem Dungeons & Dragons : Honor Among Thieves ini membawakan anda di dalam dunia yang kaya dan semangat yang suka bermain permainan lagenda dalam pengembaraan yang penuh aksi dan lucu yang pastinya akan membuatkan anda terhibur.

  Jadi apa yang anda tunggu lagi? sertai peraduan ini untuk memenangi tiket tayangan eksklusif filem Dungeons & Dragons.  Credit: #ApaPlan – Murai MY

  Related articles

  Follow Us

  20,435FansLike
  1,183FollowersFollow
  1,049FollowersFollow
  1,251FollowersFollow
  ADVERTISEMENTAuto AffiliateAuto Affiliate

  Subscribe to Newsletter

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

  Latest posts