Suara Malaysia
ADVERTISEMENTShopee SaleShopee Sale
Wednesday, June 19, 2024
More
  ADVERTISEMENTShopee Sale
  HomeEntertainmentJumpa Anak Sangat Mudah Bagi Farid – ‘Saya Harap Boleh Disulami Dengan...

  Jumpa Anak Sangat Mudah Bagi Farid – ‘Saya Harap Boleh Disulami Dengan Ibu Mereka’

  -

  Shopee CNY Sale


  Pelakon, Farid Kamil mendedahkan meskipun proses hadanah berhubung kes jagaan sementara kedua anaknya, Muhammad dan Aurora masih belum selesai namun, segala urusan untuk berjumpa mereka sangat mudah.

  Bersyukur dapat kerjasama yang baik

  Menurut Farid, dia berasa sangat bersyukur dengan kerjasama diberikan isterinya, Diana Danielle yang sangat bertolak ansur dan profesional apabila membabitkan hal anak-anak.

  Hari ini telah selesai urusan dan dah dapat tarikh baru untuk proses hak penjagaan interim. Alhamdulillah, buat masa sekarang ni perjumpaan saya dengan anak-anak begitu mudah sekali.

  Kalau macam saya nak tambah hari (bersama anak-anak) dibenarkan. Jadi saya bersyukur dengan situasi itu.

  Harap boleh berjumpa Diana

  Dalam pada itu, Farid turut berharap agar perjumpaannya dengan anak-anak mampu memberikan ruang untuknya berjumpa dengan isteri tercintanya, Diana.

  Saya juga berharap mungkin perjumpaan saya dengan anak-anak satu hari nanti mungkin boleh disulami dengan ibu mereka sekali.

  Farid mendedahkan perkara tersebut ketika ditemui ketika prosiding pendengaran inter-parte bagi kes hadanah berhubung hak jagaan sementara kedua anaknya.

  Terdahulu, pada 25 Mei yang lalu, prosiding sulh antara pasangan selebriti Diana Danielle dan Farid Kamil yang membabitkan hak jagaan anak-anak mereka masih belum selesai dan masih belum menemui jalan penyelesaian.

  Sulh adalah majlis perbincangan bersama antara pihak-pihak yang terbabit dalam suatu pertikaian, membabitkan satu atau lebih tuntutan dengan dipengerusikan oleh pegawai sulh.

  Seandainya suatu persetujuan secara damai dapat dicapai secara sukarela antara kedua belah pihak, ia akan direkodkan oleh hakim sebagai satu perintah mahkamah tanpa melalui proses perbicaraan.

  Pada 20 Mac lalu, Diana atau nama sebenarnya Diana Danielle Danny Beeson memfailkan permohonan cerai di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari. Alasan diberikan aktres itu adalah tiada persefahaman, sudah berlaku shiqaq atau perbalahan berpanjangan dan tidak dapat lagi hidup bersama sebagai suami isteri.

  ALSO READ:  ‘Saya Anak Tak Sah Taraf’ – Myra Natasya Dedah Halim Othman, Ibu Tak Pernah Berkahwin

  Bagaimanapun, Farid enggan melafazkan cerai terhadap Diana.

  Sekadar info, Farid dan Diana berkahwin pada November 2012. Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata, Muhammad dan Aurora

  The following two tabs change content below.

  Suara
  Suarahttps://www.suara.my
  Tech enthusiast turning dreams into reality, one byte at a time 🚀

  Related articles

  Follow Us

  20,435FansLike
  1,182FollowersFollow
  1,049FollowersFollow
  1,251FollowersFollow
  ADVERTISEMENTAuto AffiliateAuto Affiliate

  Subscribe to Newsletter

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

  Latest posts