Suara Malaysia
ADVERTISEMENTShopee SaleShopee Sale
Saturday, July 13, 2024
More
  ADVERTISEMENTShopee Sale
  HomeEntertainmentMarks & Spencer Mengumumkan Kerjasama Reka Bentuk Eksklusif Bersama Sienna Miller

  Marks & Spencer Mengumumkan Kerjasama Reka Bentuk Eksklusif Bersama Sienna Miller

  -

  Shopee CNY Sale

  Marks & Spencer sangat teruja untuk mengumumkan kerjasama reka bentuk dengan pelakon British, dan ikon gaya Sienna Miller, yang dilancarkan dalam talian dan di kedai mulai hari ini dan seterusnya. Berikutan perkongsian yang berjaya pada 23 September, di mana Sienna mengetengahkan kempen M&S Autumn Womenswear, kedua-dua ikon Britain itu kembali dalam perjalanan untuk mentakrifkan semula persepsi gaya dan memberi inspirasi kepada pelanggan sedia ada dan baharu.

  “Saya sentiasa meminati M&S – ia adalah satu jenama yang merupakan sebahagian daripada fabrik kehidupan British dan mengadakan persatuan istimewa untuk ramai orang. Melihat reaksi terhadap kempen Musim Luruh yang saya tampilkan, adalah luar biasa. Untuk bekerjasama dalam Projek reka bentuk pakaian wanita benar-benar masuk akal Saya tidak sabar untuk melihat pendapat pelanggan tentang koleksi itu,” kata Sienna Miller.

  Koleksi Diinspirasikan oleh arkib peribadi gaya abadi Sienna, kerjasama itu akan menyaksikan penciptaan koleksi 24 keping yang menakjubkan, direka dengan teliti untuk bergema dengan pelanggan M&S. Dengan mengikuti perayaan musim panas, pengembaraan eksotik dan beberapa penemuan vintaj kegemaran Sienna, koleksi ini benar-benar merangkumi pakaian tinggi/rendah, yang merupakan nadi koleksi dan asli kepada cara Sienna menggayakan penampilannya sendiri secara semula jadi – sama ada itu di sekolah berlari, pada perayaan musim panas atau menghiasi permaidani merah.

  Kiri: Printed Shift Dress, T06/004, RM 349.90. Kanan: Printed Sarong, T06/0033, RM 179.90

  Menampilkan garis cair, tekstur yang kaya dan fabrikasi gaya vintaj, setiap bahagian menceritakan kisah dan mendapat inspirasi daripada perjalanan gaya peribadi Sienna, dengan rujukan kepada penampilan ikonik dari arkibnya sendiri. Anda akan temui ‘pakaian musim ini’ Sienna – pakaian maxi yang bergaya, ultra feminin, ruffle tersedia dalam gading, yang sememangnya wira bagi keseluruhan koleksi. Sarung serbaguna merujuk kepada selendang yang dihadiahkan ayahnya bertahun-tahun dahulu. Kombinasi warna dan cetakan yang diilhamkan oleh salah seorang artis kegemarannya, Mark Rothko dan keldai Barat yang menjadi tunjang utama almari pakaian musim panasnya sendiri dan alternatif bermusim yang bergaya kepada sandal.

  ALSO READ:  Salomon Buka Kedai Pertama Malaysia Di The Exchange TRX
  Kiri: Top – LS Broderie Blouse, T06/0017, RM 349.90 ,Bottom – Carrot Leg Jean, T06/0027, RM 349.90. Tengah: Utility Jocket, T06/0024, RM 349.90. Kanan: Top – Stripe Button Through Shirt, 706/009, RM 249.90, Bottom – Lace Up Detail Trouser, T06/0025, RM349.90

  Tidak lupa juga pada almari pakaian yang boleh dipercayai yang tidak mungkin dia miliki. Jeans kaki lobak merah yang menampilkan panel sisi kontras dan perincian labuh yang dipotong memberikan mereka mood dan kemasan retro yang sempurna. Jaket utiliti yang menambahkan keliatan pada koleksi apabila digandingkan kembali dengan pakaian Musim Panas. Dan butang berjalur lembut yang terbaik melalui baju dengan rasa yang hidup, diakhiri dengan perincian smock halus yang memberikan rupa yang mudah tetapi tinggi. Koleksi itu akan dilancarkan secara dalam talian di di kedai mulai hari ini dan seterusnya dan mengukuhkan komitmen M&S untuk menyampaikan kombinasi unggul gaya dan kualiti.

  #SummerbySienna

  Related articles

  Follow Us

  20,436FansLike
  1,165FollowersFollow
  1,050FollowersFollow
  1,251FollowersFollow
  ADVERTISEMENTAuto AffiliateAuto Affiliate

  Subscribe to Newsletter

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

  Latest posts