Suara Malaysia
ADVERTISEMENTShopee SaleShopee Sale
Saturday, July 13, 2024
More
  ADVERTISEMENTShopee Sale
  HomeEntertainmentSAMSUNG Galaxy Z Fold6 dan Galaxy Z Flip6 Dikuasakan Dengan Cip Snapdragon®...

  SAMSUNG Galaxy Z Fold6 dan Galaxy Z Flip6 Dikuasakan Dengan Cip Snapdragon® 8 Gen 3

  -

  Shopee CNY Sale

  Qualcomm Technologies, Inc. hari ini mengumumkan bahawa Platform Mudah Alih Snapdragon® 8 Gen 3 untuk Galaxy kini memberi kuasa kepada Samsung Galaxy Z Fold6 dan Galaxy Z Flip6 di seluruh dunia.

  Dengan memanfaatkan ciri-ciri dan teknologi terkini dalam Snapdragon 8 Gen 3 untuk Galaxy, siri baharu Samsung Galaxy Z membawa Galaxy AI ke peranti boleh lipat Samsung untuk memberikan pengalaman komunikasi, produktiviti, dan kreativiti yang belum pernah ada kepada pengguna.

  “Perkongsian strategik kami dengan Samsung tidak pernah sekuat ini. Lebih daripada dua dekad kerjasama, kami terus menerus mentakrifkan semula pengalaman Android premium. Kini, kami meningkatkan pengalaman tersebut dengan teknologi AI canggih,” kata Chris Patrick, naib presiden kanan dan pengurus besar bahagian telefon mudah alih di Qualcomm Technologies, Inc.

  “Galaxy AI hadir dengan bentuk ikonik siri Galaxy Z, menyerlahkan penggunaan AI berkuasa yang boleh mengubah cara pengguna berinteraksi dengan peranti boleh lipat mereka setiap hari, terima kasih kepada Snapdragon 8 Gen 3 untuk Galaxy dan keupayaan AI pada peranti.

  Cip pemproses premium kami juga menawarkan keupayaan kamera terbaik, pengalaman permainan setanding konsol, dan kesalinghubungan terbaik untuk memberi kuasa kepada pengalaman yang diinginkan pengguna.”

  “Kerjasama strategik jangka panjang kami dengan Qualcomm Technologies telah membolehkan kami berinovasi dan membawa pengalaman mudah alih yang paling premium dan canggih ke tangan pengguna kami,” kata Inkang Song, naib presiden dan ketua pasukan strategi teknologi Mobile eXperience Business di Samsung Electronics. “

  Kami bangga dengan kerjasama kami bersama Qualcomm Technologies, memimpin industri mudah alih bersama-sama, untuk membawa pengalaman AI mudah alih dalam lebih banyak produk Galaxy. Hari ini kami membuka sempadan baharu Galaxy AI.”

  Untuk maklumat lanjut mengenai Platform Mudah Alih Snapdragon, lawati www.snapdragon.com

  Related articles

  Follow Us

  20,436FansLike
  1,165FollowersFollow
  1,050FollowersFollow
  1,251FollowersFollow
  ADVERTISEMENTAuto AffiliateAuto Affiliate

  Subscribe to Newsletter

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

  Latest posts