Suara Malaysia
ADVERTISEMENTShopee SaleShopee Sale
Wednesday, June 19, 2024
More
  ADVERTISEMENTShopee Sale
  HomeEntertainmentSHARP Lancar TV Revolusi AQUOS XLED Di Malaysia Dengan Teknologi Dan...

  SHARP Lancar TV Revolusi AQUOS XLED Di Malaysia Dengan Teknologi Dan Kualiti Jepun

  -

  Shopee CNY Sale

  Sharp Electronics (Malaysia) Sdn Bhd (SHARP), peneraju pasaran elektronik pengguna dan peralatan rumah, telah mengumumkan pelancaran model televisyen terbaharu.

  Terkini Dan Termaju

  via SHARP

  Pelancaran ini merupakan yang terkini dan termaju, SHARP AQUOS XLED. Setelah mempelopori inovasi selama lebih dari 20 tahun, jenama AQUOS amat terkenal dengan kualiti dan teknologi Jepun.

  Jenama itu yakin bahawa pelancaran AQUOS XLED akan membawa jenama AQUOS ke tahap yang lebih tinggi dalam dua dekad akan datang.

  Teknologi Yang Mengagumkan

  Sebagai jenama TV No. 1 di Jepun, SHARP AQUOS XLED menampilkan beberapa teknologi mengagumkan yang membezakannya daripada TV lain di pasaran, termasuk empat ciri utama: Xtreme miniLED, Xtreme Brightness, Deep Chroma dan ARSS+ Speaker Surround System.

  1. Xtreme miniLED yang menjana Aquos XLED dengan lebih daripada 2,000 zon malap – memberikan pengalaman tontonan yang tiada tandingan.
  2. Xtreme Brightness dengan LED lampu latar 88x memberikan kecerahan puncak sehingga 6x berbanding model SHARP 4K konvensional.
  3. Deep Chroma yang menyediakan lebih daripada 20% kawasan liputan warna berbanding dengan produk semasa yang terdapat di pasaran – dikenali kerana merangkumi warna tertinggi dalam sejarah AQUOS.
  4. SHARP AQUOS XLED menampilkan 11 pembesar suara di sekeliling skrin, dikuasakan oleh ARSS+ Speaker Surround System dan menyokong output audio 85 watt – memastikan pengalaman audio premium.

  Komited Terhadap Rakyat Malaysia

  via SHARP

  Pelancaran revolusi ini menandakan komitmen SHARP untuk membawa teknologi dan kualiti Jepun ke pasaran Malaysia.

  Jangan lepaskan peluang untuk alami teknologi TV terkini dengan melawat pengedar SHARP berhampiran anda untuk mengetahui lebih lanjut.

  Untuk maklumat lanjut mengenai berita atau promosi terkini SHARP, sila layari laman web rasminya di (my.sharp), dan ikuti laman Facebook rasminya (@SharpMsia) atau Instagram (@sharp.malaysia).  Credit: Teknologi – Murai MY

  Related articles

  Follow Us

  20,435FansLike
  1,182FollowersFollow
  1,049FollowersFollow
  1,251FollowersFollow
  ADVERTISEMENTAuto AffiliateAuto Affiliate

  Subscribe to Newsletter

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

  Latest posts