Suara Malaysia
ADVERTISEMENTShopee SaleShopee Sale
Wednesday, June 19, 2024
More
  ADVERTISEMENTShopee Sale
  HomeEntertainment“Tak Mampu Jawab Cerai Atau Tidak” -Nora Danish Akui Dia Dan Suami...

  “Tak Mampu Jawab Cerai Atau Tidak” -Nora Danish Akui Dia Dan Suami Sudah Tiada Persefahaman

  -

  Shopee CNY Sale

  Pelakon jelita, Nora Danish, telah berkongsi perkembangan terkini mengenai isu rumah tangganya dengan suami, Nedim Nazri, yang dilaporkan sedang bergolak.

  Nora, yang dikenali ramai melalui pelbagai watak di layar perak, menyatakan bahawa buat masa ini tiada sebarang kenyataan baru akan dikeluarkan. Sebaliknya, dia akan berkongsi maklumat lanjut apabila tiba masa yang sesuai.

  Nora menegaskan bahawa dia sudah memberikan kenyataan terdahulu dan meminta agar semua pihak menunggu keputusan muktamad.

  “Saya sudah memberikan kenyataan, jadi tunggu sahaja kata putus yang akan dibuat. Kalau boleh saya nak yang terbaik untuk semua pihak. Saya akan beri komen bila tiba masa sesuai dan mendapat keputusan muktamad,” ujarnya.

  Tambahnya lagi, hal rumah tangga terlalu peribadi untuk dikongsikan kepada umum.

  “Saya nak beri kenyataan sekarang pun sangat tertekan dan hiba. Tunggu sampai tiba masa sama ada ia atau tidak (berlaku perceraian), semuanya masih dalam proses,” katanya.

  Nora juga menegaskan bahawa pergolakan rumah tangga yang berlaku tiada kaitan dengan orang ketiga. Sebaliknya, ia berpunca daripada tiada persefahaman antara mereka berdua.

  “Saya dan Nedim sentiasa berbincang sebelum membuat keputusan. Jadi, tiada anasir luar dan tiada siapa yang menghasut kami. Cuma dalam hal ini keadaan yang berlaku memaksa kami untuk tidak sebumbung. Semuanya berlaku dalam jalan cerita yang luar biasa,” katanya.

  Untuk rekod, Nora dan Nedim mendirikan rumah tangga pada 30 Mac 2017 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Mohamed Neqayl, yang kini berusia enam tahun.

  Sebelum ini, Nora pernah berkahwin dengan Datuk Rizal Ashram Ramli atau Jejai pada 20 Jun 2006 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Putra Rayqal, yang kini berusia 15 tahun sebelum mereka bercerai pada 2008.

  ALSO READ:  [VIDEO] Puteri Sarah Perjelas Mengenai Berat Badannya-“Aku Gemok Sebab Aku Dah….”

  Semoga Nora Danish dan Nedim Nazri dapat menemukan penyelesaian terbaik untuk kebahagiaan mereka sekeluarga, dan terus memberikan inspirasi kepada peminat dan masyarakat umum.

  Puteri Alia
  Puteri Alia
  Mencari ada apa di sebalik KISAH dunia & lokal.

  Related articles

  Follow Us

  20,435FansLike
  1,182FollowersFollow
  1,049FollowersFollow
  1,251FollowersFollow
  ADVERTISEMENTAuto AffiliateAuto Affiliate

  Subscribe to Newsletter

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

  Latest posts