Suara Malaysia
ADVERTISEMENTShopee SaleShopee Sale
Tuesday, June 25, 2024
More
  ADVERTISEMENTShopee Sale
  HomeEntertainmentairasia Superapp & Resorts World Genting Jalin Kerjasama, Ini Yang Mereka Tawarkan!

  airasia Superapp & Resorts World Genting Jalin Kerjasama, Ini Yang Mereka Tawarkan!

  -

  Shopee CNY Sale

  Resort World Genting dan airasia Superapp mengajak orang ramai yang berniat untuk bercuti untuk bersiap sedia dengan tawaran diskaun 15% untuk percutian di kawasan tanah tinggi yang menyejukkan di Resorts World Awana, atau bercuti dan bersantai di pantai di Resorts World Kijal dan Resorts World Langkawi.

  Tawaran istimewa selama sebulan ini tersedia untuk tempahan di airasia Superapp mulai sekarang hingga 30 Jun 2023, untuk penginapan antara 1 Jun – 30 September 2023.

  Nikmati cuaca tanah tinggi yang sejuk dan hiburkan diri anda dengan pelbagai aktiviti di Genting Highlands apabila anda menginap di Resorts World Awana. . Tempah sekarang dan dapatkan diskaun 15% di sini.

  Manakala di Resorts World Kijal, Terengganu, nikmati pemandangan laut yang mempesonakan, aktiviti tepi pantai, memerhati penyu dan nikmati masakan tradisional Melayu yang mewah semuanya di satu tempat! Tempah sekarang dan dapatkan diskaun 15% di sini.

  Dan juga di Resorts World Langkawi yang baru diubah suai dan nikmati aktiviti sukan air yang menarik, sesi spa yang menyegarkan dan pelayaran makan malam matahari terbenam yang romantis sambil anda berendam dalam pemandangan Laut Andaman yang menakjubkan. Tempah sekarang dan dapatkan diskaun 15% di sini

  Ketua Pegawai Komersial airasia Superapp, Tan Mai Yin mengulas,

  “Kami teruja untuk bekerjasama dengan salah satu syarikat riadah dan hospitaliti terkemuka di dunia, Resorts World Genting untuk menawarkan kepada semua pengembara cara mudah untuk menempah percutian mereka dengan lancar pada satu platform di harga mampu milik. Dengan menghimpunkan pengiktirafan jenama kami yang kukuh dan rangkaian meluas, kerjasama ini akan memupuk hubungan yang saling menguntungkan antara pihak berkepentingan. Inilah masa yang sesuai untuk semua orang melarikan diri dari panas musim panas di bandar ke tempat peranginan tanah tinggi atau pantai! Lihat tawaran pelancongan terbaik di airasia Superapp sekarang.”

  Naib Presiden Kanan Jualan & Pemasaran Resorts World Genting, Spencer Lee berkata,

  “Kami percaya perkongsian menarik ini akan meningkatkan lagi pengalaman keseluruhan tetamu kami kerana kini semua orang boleh menempah penerbangan dan penginapan hotel mereka sekali gus melalui airasia Superapp. AirAsia sudah pasti syarikat penerbangan yang mempunyai sambungan terbaik dan oleh itu, kami berharap perkongsian ini juga akan berlaku meluaskan lagi jangkauan pasaran kami.”

  Ikuti perkembangan terkini daripada airasia Superapp dengan mengikuti @airasiasuperapp di Instagram/TikTok atau @airasia di Twitter/WeChat/Weibo. Untuk pengalaman yang lancar dan dipertingkatkan, muat turun airasia Superapp anda daripada Apple App Store, Google Play Store, atau Huawei AppGallery.  Credit: Teknologi – Murai MY

  Related articles

  Follow Us

  20,433FansLike
  1,182FollowersFollow
  1,049FollowersFollow
  1,251FollowersFollow
  ADVERTISEMENTAuto AffiliateAuto Affiliate

  Subscribe to Newsletter

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

  Latest posts